Damià Aguilar ha seguit de ben a prop el fenomen Marc Márquez.
Motociclisme

Damià Aguilar publica el llibre "Actitud", en què destaca l'esperit positiu de Marc Márquez

Abans de l'inici del Mundial, que es posarà en marxa aquest cap de setmana al circuit de Losail (Qatar), el periodista ha presentat a l'FNAC de l'Illa a Barcelona la versió catalana del llibre, després d'haver fet el mateix fa unes quantes setmanes amb la versió castellana a la seu corporativa de Repsol a Madrid.

Actualitzat

El periodista esportiu Damià Aguilar, especialista de motociclisme a Catalunya Ràdio, ha presentat aquesta tarda el llibre "Actitud Marc Márquez', en què subratlla el tarannà del vigent campió del món de MotoGP, que s'està recuperant d'una lesió.

 

Marc Márquez, de 21 anys, defensarà aquest any el Mundial que va obtenir l'any en el seu primer assalt a la categoria reina del motociclisme i aquest ha estat el motiu de l'autor per redactar un llibre en el qual recull l'esperit positiu del català per afrontar els desafiaments.

 

El llibre ha estat editat per Cossetània en català i per Lectio Ediciones en castellà, i ja està a la venda. La publicació compta amb la col·laboració de 22 personatges públics -entre ells Àlex Crivillé, Kilian Jornet o Jennifer Pareja- que ofereixen la seva visió sobre el concepte de l'actitud i l'any d'èxits de Márquez.

 

"'Actitud' és el llibre que ens explica que amb actitud positiva es poden afrontar tots els desafiaments que ens apareixen en la vida", diu l'autor, que ha afegit: "Aquest no és un llibre de motos, encara que alguna cosa d'elles hi ha. És un llibre d'actitud positiva. Márquez crida l'atenció pel seu somriure, però és la seva actitud la que l'ha fet líder".

Anar al contingut