Motor

Àlex Rins i Tito Rabat fan les primeres "pole positions" de l'any al Gran Premi de Qatar

Àlex Rins ha fet el millor temps en la primera sessió classificatòria de la temporada, la de Moto3 al Gran Premi de Qatar. Àlex Márquez ha estat segon i Isaac Viñales, cinquè. En Moto2, la sessió ha estat accidentada i s'ha acabat amb la bandera vermella, però abans d'això, Tito Rabat també ha aconseguit la seva primera "pole" de l'any.

Actualitzat

Àlex Rins ha fet el millor temps en la primera sessió classificatòria de la temporada, la de Moto3 al Gran Premi de Qatar, aquest dissabte al circuit de Losail. El barceloní ha marcat un crono de 2:05,973. El seu company a l'equip Honda, Àlex Márquez, ha estat segon a 0,152. L'australià Jack Miller ha acabat tercer, per davant del txec Jakub Kornfeil i una altre català, Isaac Viñales. La sessió ha estat més plàcida del que s'esperava per les previsions meteorològiques. Finalment no ha plogut i els pilots s'han trobat una pista neta de goma, gràcies, precisament, a la pluja que va caure en els entrenaments de divendres.

Bandera vermella en Moto2

En la segona categoria s'ha extès el domini català gràcies a el primer lloc de Tito Rabat (2:00,081), per davant de l'alemany Sandro Cortese i del japonès Takaaki Nakagami. Ha estat una sessió accidentada que s'ha acabat amb la bandera vermella després d'un incident insòlit. Cortese anava llançat buscant una volta ràpida quan ha caigut, però la seva moto ha seguit en moviment tota sola i ha tornat girant cap a la pista, on Mika Kallio no l'ha vist i hi ha impactat de ple. Una situació caòtica que ha causat més caigudes i que alguns pilots necessitessin assistència al mateix circuit. Afortunadament, cap d'ells ha patit lesions importants.

Molt per darrere dels primers, s'han classificat Maverick Viñales (14), Jordi Torres (16), Luis Salom (17), Ricard Cardús (18), Nico Terol (21) i Axel Pons (25).
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut