Motociclisme

Marc Márquez guanya la primera "pole position" de la temporada de MotoGP

Marc Márquez (Repsol Honda) ha estat el millor en els entrenaments oficials de MotoGP, i aquest diumenge prendrà la sortida en el primer gran premi de la temporada, el de Qatar, des de la primera posició de la graella. Amb aquesta "pole position", Márquez ha segellat el domini català en els entrenaments al circuit de Losail.

Actualitzat

Marc Márquez (Repsol Honda) ha estat el millor en els entrenaments oficials de MotoGP, i aquest diumenge prendrà la sortida en el primer gran premi de la temporada, el de Qatar, des de la primera posició de la graella. Amb aquesta "pole position", Márquez ha segellat el domini català en els entrenaments al circuit de Losail, ja que Tito Rabat (Kalex) ha estat el primer en Moto2 i Àlex Rins (Estrella Galicia 0,0 Honda) en Moto3.

El cerverí, que ha estat 57 mil·lèsimes de segon més ràpid que Álvaro Bautista, ha aconseguit així la seva desena primera posició en uns entrenaments de MotoGp i la 38 de la seva carrera. Aleix Espargaró (Forward Yamaha M 1), després de dominar les sessions lliures, ha caigut dues vegades en la definitiva i ha acabat novè, per darrere de Jorge Lorenzo (Yamaha) i Dani Pedrosa (Repsol Honda), cinquè i sisè respectivament.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut