Motociclisme

Marc Márquez guanya el G. P. de Qatar en un duel de pilotatge contra Valentino Rossi

Marc Márquez (Repsol Honda) ha guanyat la primera cursa de la temporada de MotoGP, el G. P. de Qatar, tot just un mes després de trencar-se el turmell. El de Cervera ha demostrat que està perfectament recuperat de la seva lesió superant Rossi (Yamaha) en un duel de pilotatge espectacular.

Actualitzat

Marc Márquez (Repsol Honda) ha guanyat la primera cursa de la temporada de MotoGP, el G. P. de Qatar, tot just un mes després de trencar-se el turmell fent "dirt-track" en pretemporada. El de Cervera ha demostrat que està perfectament recuperat de la seva lesió superant Rossi (Yamaha) en un duel de pilotatge espectacular.

Jorge Lorenzo (Movistar Yamaha) ha fet una molt bona sortida, agafant el liderat de la prova per davant de Bradley Smith, Stefan Bradl i Marc Màrquez. Dani Pedrosa ha quedat en la setena posició. El mallorquí ha pogut gaudir poc de la primera posició, ja que ha abandonat per una caiguda en què no ha pres mal. Bradl l'ha rellevat al capdavant de la cursa, però l'alemany també ha caigut.

Duel de mestres

Márquez i un Rossi que havia remuntat posicions s'han disputat la primera posició. El de Cervera s'ha posat per davant a falta de 9 voltes. L'italià s'ha reservat fins que a 2 voltes del final ha llançat la seva ofensiva. El campió del món ha resistit els atacs del veterà pilot en unes últimes voltes emocionants en què se succeïen els avançaments.

Per darrere, Pedrosa (Repsol Honda) i Bautista (Honda) mantenien una espectacular lluita pels següents llocs fins que Bautista ha caigut. Venint des del darrere, Aleix Espargaró ha estat quart amb la seva moto "open" (Forward Yamaha). El seu germà Pol no ha pogut acabar.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut