Javi Martínez, que ha jugat de central, vigila Welbeck. (Foto: Reuters)
Champions

El Manchester United empata amb el Bayern (1-1) a Old Trafford i l'eliminatòria es decidirà a Munic

El Manchester United ha estat capaç de treure un empat davant del totpoderós Bayern (1-1) en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Vidic ha avançat els diables vermells i Schweinsteiger ha marcat per als bavaresos. L'eliminatòria es decidirà dimecres que ve a Munic.

Els de Guardiola han estat els amos de la pilota en la primera meitat, però les ocasions més clares les ha tingudes Welbeck. Un primer acte sense gols ha donat pas a una segona part més moguda.

Vidic, de cap a la sortida d'un còrner, ha fet el 1-0 en el minut 58. Schweinsteiger ha empatat en el minut 67 i, gairebé sobre el xiulet final, ha deixat el Bayern en inferioritat numèrica després de veure dues grogues. La tornada també se la perdrà Javi Martínez, per acumulació de targetes.