Lliga de Campions

El PSG derrota el Chelsea (3-1) i agafa avantatge per ser a les semifinals de la Lliga de Campions

El PSG ha guanyat el Chelsea per 3-1 en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. El gol matiner de Lavezzi l'ha empatat Hazard, de penal, abans del descans. David Luiz, en pròpia porteria, i Pastore, en l'afegit, han marcat pels francesos en la segona meitat. Els "blues" de Mourinho hauran d'apel·lar a l'heroica per remuntar a Londres.

La felicitat no ha estat completa a París perquè s'ha lesionat Ibrahimovic. El referent ofensiu dels de Blanc ha marxat del terreny de joc amb problemes musculars.