Barça

La campanya promocional del nou 'Espai Barça' arriba a la seva última etapa després d'un mes d'itinerari

El Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat ha acollit aquest dimecres el final d'una campanya que des del club asseguren que ha intentat ser el més objectiva possible. Les obres del nou Espai Barça, en cas de ser aprovat pels socis, començarien el maig del 2017 i es farien al llarg de quatre temporades.

Actualitzat

El Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat ha acollit aquest dimecres el final d'una campanya que des del club asseguren que ha intentat ser el més objectiva possible. Les obres del nou Espai Barça, en cas de ser aprovat pels socis, començarien el maig del 2017 i es farien al llarg quatre temporades.

Des del 6 de març, la rutina ha estat cada dia la mateixa: desembarcar en un dels 33 municipis que han acollit l'exposició itinerant i personalitzar un recinte emblemàtic de la localitat amb els colors blaugrana i les fotografies i maquetes de la proposta del nou Espai Barça. El Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat va acollir ahir el final d'una campanya que des del club asseguren que ha intentat ser al més objectiva possible.

Jordi Cardoner, directiu del Barça responsable de l'àrea patrimonial, sempre ha deixat clar el caràcter imparcial de la campanya: "En la transmissió de la comunicació, nosaltres no hem amagat que som partidaris (del ), però hem intentat introduir conceptes objectius que cadascú subjectivarà".

Unes 50.000 persones han pogut conèixer, de primera mà, que el Miniestadi anirà a terra per deixar lloc a un nou Palau Blaugrana, amb capacitat per a 10.000 espectadors; i que l'actual Palau i la Pista de Gel desapareixeran i al seu lloc s'hi faran aparcaments. El nou Camp Nou ampliarà la capacitat fins a les 105.000 localitats, totes elles cobertes. En global, la inversió prevista per al nou Espai Barça és de 600 milions d'euros, i en cas de ser aprovat pels socis, les obres començarien el maig del 2017 i es farien al llarg quatre temporades.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut