Futbol

El Chelsea capgira l'eliminatòria davant el PSG (2-0) i es classifica per a les semifinals de la Lliga de Campions

El Chelsea s'ha classificat per a les semifinals de la Lliga de Campions, després de capgirar l'eliminatòria. En el partit d'anada dels quarts de final els anglesos havien perdut per 3 a 1 al camp del PSG. La lesió d'un home clau com Hazard no ha impedit remuntar als anglesos amb gols de Schürrle i Bemba Ba

El Chelsea de José Mourinho s'ha classificat per a les semifinals de la Lliga de Campions, després de capgirar l'eliminatòria. En el partit d'anada dels quarts de final els anglesos havien perdut per 3 a 1 al camp del PSG. De sortida el domini del joc ha estat per a l'equip francès davant un Chelsea replegat a la recerca d'un contraatac. Quan els anglesos començaven a avançar les seves línies, s'han quedat sense un home clau en el seu joc. El migcampista Hazard ha hagut d'abandonar el terreny de joc en el minut 18. Els de Mourinho, però, han tingut una gran ocasió poc abans de la primera mitja hora de partit, amb un xut de falta de Lampard que Sirigu ha enviat a córner. En el minut 32 Schürrle, el substitut de Hazard, ha donat esperança al Chelsea amb el primer gol del partit. Cahill ha tingut una altra claríssima ocasió poc després, però no ha engaltat bé la pilota.

El Chelsea ha tingut dues grans oportunitats al començament de la segona meitat en dos xuts al travesser en poc més d'un minut, obra de Schürrle i Oscar. L'equip de Mourinho ha perseverat en el seu atac, buscant el gol que els donava entrada a les semifinals. A tres minuts per al final del temps reglamentari, amb els anglesos penjant pilotes a l'àrea rival, Bemba Ba ha obtingut el premi a la insistència del seu equip. El PSG ha buscat un gol a la desesperada, però una gran aturada de Czech quan s'exhaurien els 4 minuts de temps afegit ha segellat la classificació de l'equip londinenc per a les semifinals de la Lliga de Campions.