Fernando Alonso i el nostre company Francesc Latorre, marcant-lo de prop. (Foto: Reuters)
Fórmula 1

Alonso abandona els tests de Bahrain perquè el xassís del seu monoplaça estava en males condicions

Segons un comunicat de l'equip, Ferrari ha hagut d'abandonar els tests que s'estan fent aquesta setmana al circuit de Bahrain de forma prematura perquè s'ha detectat que el xassís del monoplaça que pilotava Fernando Alonso estava en males condicions. L'escuderia italiana també ha comunicat que no tornaria a la pista fins als propers entrenaments per al Gran Premi de la Xina, la setmana que ve.

Actualitzat

Segons un comunicat de l'equip, Ferrari ha hagut d'abandonar els tests que s'estan fent aquesta setmana al circuit de Bahrain de forma prematura perquè s'ha detectat que el xassís del monoplaça estava en males condicions. L'escuderia italiana també ha comunicat que no tornaria a la pista fins als propers entrenaments per al Gran Premi de la Xina, la setmana que ve. D'aquesta manera, Fernando Alonso ha hagut de deixar aquests tests en la segona jornada d'entrenaments en aquest circuit on l'escuderia italiana havia previst dur a terme una sèrie de proves per millorar els cotxes que tan malament havien anat en el passat Gran Premi disputat en aquest circuit. Segons ha pogut saber TV3, el xassís del Ferrari d'Alonso presentava fissures després del pas del pilot asturià a gran velocitat per sobre les voreres del traçat. Els tècnics de Ferrari ja van experimentar un problema semblant en el cotxe de Kimi Raikkonen després de que el pilot finlandès passés també a gran velocitat per les voreres del circuit en els entrenaments lliures del passat Gran Premi..

En la jornada d'aquest dimarts Nico Rosberg va ser el pilot més ràpid. Nico Hulkenberg va marcar el segon millor registre i Fernando Alonso, el tercer. Els de Bahrain són els primers tests que se celebren aquesta temporada en el mateix circuit on s'ha disputat un Gran Premi de Fórmula 1. Això també passarà a Montmeló després del Gran Premi d'Espanya, que es disputarà el pròxim 11 de maig.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut