Futbol

Reial Madrid-Bayern de Munic i Atlètic-Chelsea, semifinals de la Lliga de Campions

Aquest divendres s'han sortejat a Nyon les semifinals de la Lliga de Campions. Sense la presència del Barça per primera vegada en els últims set anys, els aparellaments han quedat de la següent manera: Reial Madrid-Bayern de Munic i Atlètic de Madrid-Chelsea. Abans també s'ha fet el sorteig de les semifinals de la Lliga Europa amb aquests enfrontaments: Sevilla-València i Benfica-Juventus.

Actualitzat

Aquest divendres s'han sortejat a Nyon les semifinals de la Lliga de Campions. Sense la presència del Barça per primera vegada en els últims set anys, els aparellaments han quedat de la següent manera: Reial Madrid-Bayern de Munic i Atlètic de Madrid-Chelsea. Els partits d'anada es jugaran el dimarts 22 i el dimecres 23 d'abril i els de tornada, el 29 i el 30 d'abril. La final es disputarà el 24 de maig a l'Estadi da Luz de Lisboa a partir de les 20.45 hores.

Abans també s'ha fet el sorteig de les semifinals de la Lliga Europa amb aquests enfrontaments: Sevilla-València i Benfica-Juventus.Els partits d'anada es jugaran el 24 d'abril i els de tornada, el pròxim 1 de maig. La final es disputarà el 14 de maig al Torí Stadium de la ciutat italiana.

TV3 retransmetrà el Bayern-Madrid del dia 29

Un cop sortejats els duels de semifinals de la Champions també s'ha fet saber el calendari d'aquests partits. Com a resultes TV3 retransmetrà l'anada de l'Atlètic Madrid - Chelsea el dimarts 22 d'abril i el dia 29 d'Abril s'emetrà el partit Bayern - Reial Madrid que decidirà quin dels dos equips passa a la final.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut