Thibaut Courtois. (Foto: Reuters)
Lliga de Campions

L'Atlètic de Madrid podrà alinear Courtois sense penalització per part del Chelsea

L'Atlètic de Madrid ha confirmat que Courtois podrà jugar l'eliminatòria de semifinals de la Lliga de Campions contra el Chelsea, sense que el club espanyol rebi cap penalització econòmica per part de l'anglès. La UEFA ha recordat que les normes de competició prohibeixen acords entre clubs que impedeixin la participació d'un jugador.

Actualitzat

El gerent de l'Atlètic de Madrid, Clemente Villaverde, ha confirmat aquest divendres que el porter Thibaut Courtois podrà jugar l'eliminatòria de semifinals de la Lliga de Campions contra el Chelsea, sense que el club espanyol rebi cap penalització econòmica per part del club anglès.

El Chelsea és el propietari de la fitxa del porter belga, que el té cedit a l'Atlètic. El contracte entre els dos clubs inclou una clàusula privada segons la qual Courtois no pot jugar en un enfrontament entre el dos equips si no és pagant una quantitat econòmica estimada en uns sis milions d'euros.

Un cop s'ha sabut el resultat del sorteig de les semifinals, fet aquest mateix divendres a Nyon, Villaverde ha informat que les normes de la UEFA no permeten aquesta mena de penalitzacions.

"L'article tres de la normativa de la UEFA prohibeix qualsevol acord entre clubs que impedeixi la participació d'un jugador", ha explicat.

La mateixa UEFA ha emès un comunicat respecte a aquesta qüestió poc abans de començar el sorteig, que finalment ha emparellat els dos equips.

Anar al contingut