Bàsquet

El Galatasaray serà el rival del Barça als quarts de final de l'Eurolliga i el Reial Madrid se les haurà amb l'Olympiacos

El Galatasaray serà el rival del Barça als quarts de final de l'Eurolliga després d'imposar la lògica davant el Partizan (64-55) en l'última jornada del Top-16. El Reial Madrid, de la seva banda, ha quedat emparellat amb l'Olympiacos, vigent campió d'Europa i botxí dels blancs en l'última final, després de perdre a la pista del Zalgiris Kaunas (87-80)

Actualitzat

El Galatasaray serà el rival del Barça als quarts de final de l'Eurolliga després d'imposar la lògica davant el Partizan (64-55) en l'última jornada del Top-16. El Reial Madrid, de la seva banda, ha quedat emparellat amb l'Olympiacos, vigent campió d'Europa i botxí dels blancs en l'última final, després de perdre a la pista del Zalgiris Kaunas (87-80).  

El Reial Madrid ha patit una inesperada derrota a Kaunas, la tercera de la temporada, en un partit que ha tingut un protagonista molt clar: el base del Zalgiris Justin Dentmond, que ha anotat 36 punts i a més ha batut la marca de triples (74) en una mateixa temporada.

Els quarts de final, que es jugaran a 5 partits, començaran ja la setmana que ve. Tant Barça com Madrid tenen el factor pista a favor i, en cas de guanyar les seves eliminatòries, es veurien les cares a la semifinal de la Final Four de Milà.

Els emparellaments de quarts de final:

- Barcelona-Galatasaray

- Reial Madrid-Olympiacos

- Emporio Armani-Maccabi

- CSKA Moscou-Panathinaikos

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut