Handbol

El Barça apallissa l'Aragó (48-22) i es proclama campió de la Lliga Asobal cinc jornades abans del final

El Barça ha apallissat el Balonmano Aragó (48-22) i s'ha convertit en campió de la Lliga Asobal a falta de cinc jornades pel final de la competició. El resultat final reflecteix la gran superioritat blaugrana, que ha guanyat els 25 partits que ha jugat fins ara al campionat espanyol.

El Barça ha guanyat d'aquesta manera el seu 21è títol, el quart amb Xavi Pascual a la banqueta. La reaparició del porter Arpad Sterbik dos mesos després de lesionar-se ha arrodonit encara més la festa.

El gran objectiu de l'equip se centra ara en la Lliga de Campions. En els quarts de final, els de Xavi Pascual s'enfrontaran amb el Rhein Neckar Lowen alemany.