Futbol

El Sabadell rep l'Sporting aquest dissabte (Esport3, a les 20.00) i el Girona s'enfronta al Mirandés

A la Segona Divisió queden 9 jornades de Lliga. 27 punts en joc i el Girona en necessita sumar un grapat per mirar d'evitar el descens. Aquest dissabte, a Montilivi, l'equip català s'enfrontarà al Mirandés. Això serà a partir de les 6 i, així que acabi, cap a les 8, també hi haurà partit a la Nova Creu Alta. En directe per Esport3, el Sabadell mirarà de fer un pas cap a la promoció davant l'Sporting. Diumenge, el Barça B visita el Jaén, també per Esport3, a les 5 de la tarda

Actualitzat

A la Segona Divisió queden 9 jornades de Lliga. 27 punts en joc i el Girona en necessita sumar un grapat per mirar d'evitar el descens. Aquest dissabte, a Montilivi, l'equip català s'enfrontarà al Mirandés. Això serà a partir de les 6 i, així que acabi, cap a les 8, també hi haurà partit a la Nova Creu Alta. En directe per Esport3, el Sabadell mirarà de fer un pas cap a la promoció davant l'Sporting. Diumenge, el Barça B visita el Jaén, també per Esport3, a les 5 de la tarda.

Evitar encaixar gols matiners serà un dels objectius del Sabadell contra l'Sporting. La diana del Múrcia als 37 segons de joc, la setmana passada, va condicionar tot el partit, que va acabar amb derrota dels arlequinats. Just en el moment en què els vallesans tornaven a mirar el "play-off" d'ascens. Demà, els de Miquel Olmo, millors locals de la categoria, volen enllaçar la quarta victòria seguida a la Nova Creu Alta. Davant, un històric com l'Sporting en zona de "play-off", que travessa una mala ratxa, però que té "pichichi" de Segona A, Stefan Scepovic, que ja ha marcat 21 gols.

A Girona, també aquest dissabte, tenen una altra final. Amb quatre punts dels últims sis, els de Pablo Machín estan obligats a guanyar el Mirandés si volen seguir creient en la salvació, que tenen a sis punts, quan queden nou jornades.

El Barça B juga diumenge al camp del Jaén. Els d'Eusebio hi arriben en el seu millor moment, amb sis jornades sense perdre consecutives. Patric Gabarrón ja té l'alta mèdica, un cop recuperat de l'esquinç al turmell, que li ha fet perdre els últims dos partits.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut