Futbol

Casilla, Colotto i Víctor Sánchez tornen a la convocatòria de l'Espanyol per rebre el Rayo

L'Espanyol ha fet pública la convocatòria per al partit de Lliga d'aquest diumenge contra el Rayo Vallecano. Les principals novetats a la llista són Kiko Casilla, Colotto i Víctor Sánchez. Tots tres s'havien perdut el partit anterior per sanció. En el capítol de baixes, hi ha Raúl Rodríguez, Torje i Mattioni.

Actualitzat

L'Espanyol ha fet pública la convocatòria per al partit de Lliga d'aquest diumenge contra el Rayo Vallecano. Les principals novetats en la llista són Kiko Casilla, Colotto i Víctor Sánchez. Tots tres s'havien perdut el partit anterior per sanció. En el capítol de baixes, hi ha Raúl Rodríguez, Torje i Mattioni, a més de Pau, el tercer porter.

Els 18 jugadors convocats són: Germán, Víctor Sánchez, Sidnei, Stuani, Sergio García, Pizzi, Capdevila, Lanzarote, Casilla, David López, Javi López, Víctor Álvarez, Fuentes, Colotto, Simao, Álex, Abraham i Córdoba. L'equip quedarà concentrat aquest dissabte a partir de les 20.30.

Una victòria per a unes bones vacances

Després de l'entrenament d'aquest dissabte, Javier Aguirre, ha definit el partit contra el Rayo com a "fonamental i transcendental". "Si no ho entenem, en podem sortir ferits i perjudicats".

L'entrenador mexicà ha destacat el perill del rival: "Juguem a casa, però el Rayo està en bon forma. Excepte amb el Madrid, ha sumat en les set últimes jornades i ens posarà les coses difícils, perquè aposten per guanyar".

Aguirre ja només pensa en rematar la permanència amb els tres punts. "Estem a la zona tranquil·la i ja no ho podem retardar més. Volem que la gent pugui marxar de vacances amb una victòria".

Al tècnic no el preocupen les baixes en defensa (Héctor Moreno i Mattioni, lesionats, i Raúl Rodríguez, per decisió tècnica). "El 4 a 1 que ens va fer el Sevilla és culpa de l'entrenador i de la feina al darrere de tots plegats, no de noms concrets."

El club prescindeix de Patón

L'Espanyol ha comunicat en les últimes hores que el representat oficial del filial, Pedro Patón, "ha cessat en les seves funcions". Patón havia fet unes declaracions controvertides aquesta mateixa setmana, acusant Javier Aguirre de ser "un ignorant i un desconeixedor absolut del que té al B", que no anava mai a veure els partits i que tot el que en sabia era per terceres persones. Més tard es va disculpar i va posar el càrrec a disposició del club, que finalment ha decidit prescindir-ne.

Aguirre s'ha referit precisament a aquest tema en la roda de premsa per assegurar que no ha utilitzat jugadors del planter "perquè no hem tingut baixes que ens hi hagin obligat. Tinc 22 jugadors de Primera, si m'hagués quedat amb només 16, potser sí que hagués recorregut a les categories inferiors, però estem forts i sans".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut