El Barça d'hoquei patins va guanyar fa uns dies la Final Four de la Lliga Europea. (Foto: Víctor Salgado - FCB)
Hoquei Patins

Barça i Vendrell es classifiquen per a la Final a Quatre de la Lliga Europea d'hoquei patins

El Barça s'ha classificat per a la Final a Quatre de la Lliga Europea d'hoquei patins després de vèncer el Valongo pel resultat global de 10 a 3. El seu rival a semifinals serà el Benfica que s'ha desfet del Reus Deportiu en una eliminatòria que s'ha decidit amb un gol d'or. El Vendrell, per la seva banda, també serà a la cita europea després de guanyar a la pista del Valdagno, 4 a 7 i remuntar els 2 gols en contra de l'anada. Els tarragonins s'enfrontaran al Porto, que ha eliminat el Liceo als penals.

Un any més, el Barça s'ha classificat per la Final a Quatre de la Lliga Europea després de vèncer el Valongo pel resultat global de 10 a 3. Després d'un 2-3 a l'anada a Portugal, els de Ricard Muñoz han guanyat també la tornada en un partit que han dominat des del començament (7-1). En Vendrell, per la seva banda, s'ha classificat per primer cop a la seva història després de guanyar a la pista del Valdagno, 4 a 7 i remuntar els 2 gols en contra de l'anada. Els tarragonins es veuran les cares amb el Porto, que ha eliminat el Liceo als penals.

El Barça ha obert el marcador només arrencar el partit. Al minut 4 Marc Gual ha transformat un penal a favor dels blaugranes. Després d'un pal al minut 6, al minut 8 Reinaldo García ha transformat el 2-0 amb un bon xut des de fora de l'àrea. Tot i gaudir ambdós equips d'algunes ocasions, s'ha arribat amb aquest resultat al descans al Palau gràcies a l'encert dels portersJust represa la segona meitat, Pablo Álvarez ha fet el tercer pels blaugranes, un gol que els ha donat encara més tranquil·litat.

No ha estat fins al minut 40 que el Valongo, en una jugada embolicada, ha aconseguit a través d'Azevedo marcar el seu primer i únic gol (3-1). Però poc els ha durat l'alegria, ja que tan sols un minut després, Marc Torra ha transformat un penal (4-1). A la recta final, Matías Pascual amb un gran xut llunyà, Raül Marín sorprenent el porter italià sortint des del darrere de la porteria i Pablo Álvarez culminant un contraatac han posat el definitiu 7-1 al marcador.
La mala notícia d'aquest enfrontament és que al final del primer temps s'ha lesionat Barroso, que ha patit una fractura d'un dit de la mà dreta.

El rival del Barça serà el Benfica. Aquest s'ha decidit en una pròrroga amb gol d'or ja que el Benfica i el Reus Deportiu han empatat en el global de l'eliminatòria (6-6). Els portuguesos han remuntat l'eliminatòria amb un 4-1. Els reusencs no han pogut defensar els tres gols que tenien d'avantatge del partit d'anada (5-2) i han dit adéu al somni europeu.

El Vendrell ha aconseguit el seu bitllet després de guanyar a la pista del Valdagno, 4 a 7 i remuntar els 2 gols en contra de l'anada. Els tarragonins s'enfrontaran al Porto que ha eliminat el Liceo als penals.

El Palau vol acollir la final

El F. C. Barcelona ha anunciat que presentarà la seva candidatura a la CERH per acollir la Final Four de la Lliga Europea d'hoquei patins que se celebrarà el cap de setmana del 3 i el 4 de maig. Els altres tres equips que es classifiquin per disputar aquesta Final Four també poden demanar-ne l'organització i serà la CERH la que escollirà la candidatura guanyadora. El Palau Blaugrana no acull la fase final des de l'any 2008, en què el Barça es va imposar al Reus Deportiu a la final.