Segona Divisió

El Girona bat el Mirandés (4-0) en un partit atípic en què els dos porters del conjunt de Burgos han acabat expulsats

El Girona guanya el Mirandés a Montilivi (4-0) en un partit en què els blanc-i-vermells han començat guanyant des del primer minut. Gerard Bordas ha avançat el Girona i a la segona part, Jandro s'ha anotat un hat-trick, dos dels gols han estat de penal. Els dos porters del conjunt de Burgos han acabat expulsats i el Mirandés ha jugat 25 minuts amb 10 homes. El Girona, amb la victòria, retalla distàncies amb la salvació.

La necessitat imperiosa d'emportar-se els tres punts l'ha fet palès el Girona quan en només un minut s'ha avançat al marcador. Gerard Bordas ha aprofitat un refús després d'una centrada de Juncà per l'esquerra. Deu minuts més tard, els blanc-i-vermells han estat a punt de rebre de valent. Una errada de Ricky, que amb el cap ha volgut fer una passada enrera cap a Becerra, ha estat a punt d'aprofitar-la amb èxit Pablo Infante. El davanter del Mirandés, però, ha enviat la pilota al travesser. A partir d'aquest moment, la primera part ha transcorregut sense pena ni glòria. Els gironins, amb Jandro portant la batuta, s'han apropat a l'àrea de Prieto. Amb l'avantatge al marcador, s'ha arribat al descans. Ivan López, que a les acaballes de la primera part ha acabat amb molèsties, ha estat substituït a l'inici de la segona.

Pablo Infante i Ríos Reina han obligat a Becerra a treure els punys a l'inici del segon temps. Just després, Eloi Amagat ha forçat el penal a Prieto que ha vist la targeta vermella. Amb el porter suplent sota els pals, Jandro ha transformat la pena màxima. Cinc minuts més tard, s'ha produït un altre penal. Aquest cop l'ha provocat Dani Jiménez. El porter suplent l'ha comès sobre Ortuño i també ha hagut d'abandonar el terreny de joc per expulsió. Amb el jugador Ríos Reina com a porter improvisat, Jandro ha tornat a anotar de penal. I no n'ha tingut prou el de Mieres. Al minut 89, ha aprofitat un refús de la defensa per marcar un golàs per l'escaire des de la frontal de l'àrea. Hat-trick de l'asturià per demostrar que el Girona manté viu el somni de la salvació després de retallar distàncies amb la permanència.