Motociclisme

Marc Márquez no afluixa i també s'emporta la "pole position" al Gran Premi de les Amèriques

Marc Márquez no afluixa en aquest inici de temporada i ha fet la segona "pole position" consecutiva al Gran Premi de les Amèriques. Al circuit d'Austin, l'actual campió del món de MotoGP ha tornat a ser el més ràpid a la sessió de qualificació, superant Dani Pedrosa i Stefan Bradl. Tito Rabat, en Moto2, i Jack Miller, en Moto3, han fet les "poles" en les altres dues categories.

Actualitzat

Marc Márquez no afluixa en aquest inici de temporada i ha fet la segona "pole position" consecutiva al Gran Premi de les Amèriques. Al circuit d'Austin, l'actual campió del món de MotoGP ha tornat a ser el més ràpid a la sessió de qualificació, superant Dani Pedrosa i Stefan Bradl i ha tornat a demostrar que malgrat la lesió que es va fer a la pretemporada és el gran dominador de la categoria reina.

El tro de Cervera ha estat capaç de rebaixar un cop més els seus registres i no ha donat cap opció als seus màxims rivals. Aleix Espargaró ha estat quart, Lorenzo s'ha hagut de conformar amb la cinquena plaça, i Rossi sortirà des de la sisena, mentre que Pol, el petit dels Espargaró, ha acabat onzè.

En Moto2, Tito Rabat també ha batut el rècord del circuit. El pilot de Barcelona ha treballat moltíssim i ha aconseguit la "pole positon" a l'últim minut quan Zarco, segon, ja es creia amb el primer lloc. A Tito li ha costat molt, però ha estat el que més ho ha buscat. Maverick Viñales, sisè, sortirà des de la segona fila de l'engraellat.

L'australià Jack Miller ha fet la "pole position" de Moto3. El líder del Mundial ha estat el més ràpid en els entrenaments oficials superant Efrén Vázquez, Àlex Rins i Àlex Márquez. Miller, que es va imposar en la prova inaugural a Qatar, ha confirmat que és un dels ferms candidats al títol mundial en la categoria petita.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut