Futbol

El Sabadell derrota l'Sporting en cinc minuts màgics i frega la zona de promoció d'ascens (2-0)

El C. E. Sabadell ha sumat una victòria contra l'Sporting i ja frega la zona de promoció d'ascens. En un partit que semblava abocat a l'empat a zero, els vallesans han acabat emportant-se el triomf amb dos gols en cinc minuts màgics. Anibal Zurdo, en el minut 85, ha inaugurat el marcador i en el 89, Tamudo ha establert el definitiu 2 a 0

Anibal Zurdo, en el minut 85, ha inaugurat el marcador i en el 89, Tamudo ha establert el definitiu 2 a 0, un resultat que permet a l'equip de Miquel Olmo fer un pas endavant per assegurar-se la permanència i no renunciar a lluitar per entrar al "play-off" d'ascens a Primera Divisió.