Bàsquet

El Fiatc Joventut atropella el CAI i ofereix la seva millor imatge com a equip (82-57)

La Penya ha fet el millor partit de la temporada davant el seu públic i ha ofert una imatge col·lectiva excel·lent, amb tots el jugadors brillant en diverses parts del partit. Els homes de Salva Maldonado han dominat el CAI sota els taulers i en el joc interior i han arribat a tenir avantages de més de trenta punts.

El CAI Saragossa ha estat el convidat de pedra a la festa del Fiatc Joventut, que ha jugat un dels partits més complets i amb més bon joc de la temporada aquest diumenge a l'olímpic de Badalona.

Ja d'entrada, amb un Guillem Vives molt motivat, els verd-i-negres han fet un parcial de 8 a 0, però l'equip aragonès ha fet un esforç per reaccionar i ha deixat el primer quart en un ajustat 16 a 14. A partir d'aquí s'ha anat diluint davant la intensitat dels homes de Salva Maldonado.

Sense recórrer als triples com en altres ocasions, la Penya ha estat capaç d'assegurar el rebot defensiu -Llovet i Miralles, pletòrics- i sortir al contraatac amb velocitat, agafant desprevingut els visitants una vegada i una altra.

El partit s'ha acabat al tercer quart, amb Joseph responent amb set punts seguits al segon intent de reacció del CAI -que aquesta vegada no ha passat d'un 0 a 4-. La Penya s'ha mantingut atenta en defensa i ràpida en atac i, a més, a Kirksay li han començat a entrar el triples.

A l'inici de l'últim quart les diferències a favor de la Penya han superat els trenta punts, amb la qual cosa Maldonado ha assegut els homes importants per donar minuts a joves com Barrera i Suárez. L'únic que el CAI ha aconseguit és maquillar el resultat final, però no recuperar l'average (a l'anada havia guanyat de quatre) de cara a la classificació.

La victòria manté el Fiatc Joventut dins dels "play offs", en la vuitena posició.