Tom Sykes pilotant a Motorland (Foto: www.worldsbk.com)
Motociclisme

Tom Sykes és el primer líder del Mundial de Superbikes després del seu doblet a Motorland

Doble victòria del campió del món, Tom Sykes, al Mundial de Superbikes a la cita inaugural de la temporada en el circuit de Motorland, a Terol. El pilot britànic de Kawasaki lidera el campionat, amb 4 punts sobre Baz i 11 sobre Guintoli. Toni Elias és desè.

Actualitzat

Doble victòria del campió del món, Tom Sykes, al Mundial de Superbikes a la cita inaugural de la temporada en el circuit de Motorland, a Terol. El pilot britànic lidera el campionat, amb 4 punts sobre Baz i 11 sobre Guintoli. Toni Elias és desè. En la primera mànega Sykes ha pres la iniciativa des del moment de la sortida, seguit de Loris Baz i Davide Giugliano. Fabien Foret abandonava per caiguda i Rea es col·locava quart. Per darrere seu el pilots d'Aprilia Marco Melandri i Sylvain Guintoli lluitaven i Geoff May queia. Toni Elías, Leon Haslam, Alex Lowes i Eugene Laverty mantenien una lluita molt maca per la vuitena posició. Finalment, Sykes ha guanyat, seguit de Baz i Rea, amb Toni Elias a la setena plaça.  A la categoría EVO el millor ha estat Leon Camier, seguit de David Salom.

Sykes ha repetit victòria a la segona prova donant el doblet a l'equip oficial Kawasaki, amb seu a Granollers i gestionat pels germans Roda. Sykes liderava la carrera, Alex Lowes perdia tota opció per culpa d'una caiguda i al darrere es vivien moments molt emocionants amb les accions protagonitzades per Marco Melandri, Giugliano i Guintoli. A falta de tres voltes, Baz ha avançat Sykes, però el britànic no ha trigat gens a recuperar la posició. Tot seguit Baz es veia superat per Melandri. L'italià ha volgut repetir l'avançament sobre Sykes i s'ha anat llarg. Al final, victòria de Sykes seguit de Baz i Melandri. Toni Elias ha entrat a la novena plaça. En la categoria EVO, el millor ha estat David Salom.

 

Anar al contingut