Motociclisme

Maverick Viñales suma el seu primer triomf a Moto2 i lidera el doblet català a Austin, davant de Tito Rabat

Maverick Viñales només ha necessitat dues curses per sumar la seva primera victòria al Mundial de Moto2. El pilot de Roses s'ha imposat al Gran Premi de les Amèriques amb gran autoritat i ha encapçalat el doblet català, davant de Tito Rabat, líder del Campionat. El suís Dominic Aegerter ha estat tercer i el belga Xavier Simeon, que ha liderat gran part de la cursa, ha acabat caient.

Actualitzat

Maverick Viñales només ha necessitat dues curses per sumar la primera victòria al Mundial de Moto2. El pilot de Roses s'ha imposat al Gran Premi de les Amèriques amb gran autoritat i ha encapçalat el doblet català, davant de Tito Rabat, que seguirà líder del campionat. El suís Dominic Aegerter ha estat tercer i el belga Xavier Simeon, que ha liderat gran part de la cursa, ha acabat caient.

Viñales, que sortia des de la segona fila, ha fet una cursa de menys a més i ha demostrat tot el seu talent amb una cursa brillant. El pilot català ha volat al circuit d'Austin i fins i tot ha batut el rècord del traçat texà malgrat la seva condició de debutant a la categoria. Maverick ha aprofitat la sortida de Simeon quan liderava la carrera per situar-se primer, obrir forat respecte els seus màxims rivals fins a creuar victoriós la línia d'arribada.

Per darrera, Tito Rabat, l'autor de la "pole" i guanyador de la cursa inaugural a Qatar, ha anat remuntant des de la cinquena posició i ha acabat segon, un resultat que li serveix per mantenir el liderat del Mundial.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut