Motociclisme

Marc Márquez es passeja a Austin i suma la segona victòria consecutiva en l'inici del Mundial de MotoGP

Marc Márquez ha aconseguit una victòria incontestable al Gran Premi de les Amèriques de MotoGP al circuit d'Austin i es consolida com el líder del Mundial. Dani Pedrosa ha estat segon i Andrea Dovizioso tercer; Jorge Lorenzo, que s'ha avançat en el moment de la sortida, només ha pogut acabar desè

Actualitzat

Marc Márquez ha aconseguit una victòria incontestable al Gran Premi de les Amèriques de MotoGP al circuit d'Austin i es consolida com el líder del Mundial amb dos triomfs consecutius. Dani Pedrosa ha estat segon i Andrea Dovizioso tercer; Jorge Lorenzo, que s'ha avançat en el moment de la sortids, ha pogut acabar desè.

Jorge Lorenzo s'ha avançat de forma flagrant en el moment de la sortida i ha estat sancionat a passar pel "pit-lane", una greu errada de principiant que ha ensorrat les seves opcions de lluitar per la victòria. Amb Lorenzo descartat només començar, Marc Márquez s'ha situat primer i ha començat el seu monòleg absolut.

El tro de Cervera ha dominat a plaer i ha anat augmentant les diferències sobre la resta dels seus rivals fins a culminar un passeig triomfal tot i tenir un ensurt en l'últim revolt. Dani Pedrosa no ha pogut seguir en cap moment el ritme infernal del seu company d'equip i ha acabat segon a més de 4 segons, mentre que en la lluita pel tercer calaix del podi, Andrea Dovizioso ha superat Bradl.

Pel que fa a la resta de pìlots catalans, Pol Espargaró ha estat sisè, Aleix Espargaró novè i Jorge Lorenzo, després del seu error incomprensible, s'ha hagut de conformar amb la desena posició i després de només dues carreres disputades només suma sis punts i es complica molt la lluita pel títol mundial.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut