Barça

Zubizarreta: "Visc el meu pitjor moment com a director esportiu del Barça"

El director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta, ha analitzat l'actualitat blaugrana en una entrevista al programa "Hat-trick Barça" d'Esport3. Zubi ha reconegut que viu el seu pitjor moment des que va arribar al càrrec, ha insistit que no es rendiran mai i seguiran lluitant per la Lliga fins al final i ha assegurat que aquest equip té un gran present i tindrà un gran futur

Actualitzat

El director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta, ha analitzat l'actualitat blaugrana en una entrevista al programa "Hat-trick Barça" d'Esport3. Zubi ha reconegut que està vivint el seu pitjor moment des que va arribar al càrrec, ha insistit que no es rendiran mai i seguiran lluitant per la Lliga fins al final i ha assegurat que aquest té un gran present i tindrà un gran futur.

"Des del punt de vista de resultats és el pitjor moment que m'ha tocat viure des que sóc al Barça. Des que hi sóc jo mai ens havien eliminat a quarts de la Champions", ha admès sobre la difícil situació esportiva que viu el club blaugrana.

"No ens rendirem"

Tot i l'última derrota al camp del Granada, Zubi està convençut que el Barça lluitarà per la Lliga fins a l'últim partit i que pot guanyar-la. "No ens rendirem", ha afirmat. "Les dues últimes derrotes poden influir, però també sabem que el futbol és superació i tenim un títol per guanyar. Competirem per això, segur. Dimecres li volem donar molt a la nostra gent, que ha patit amb nosaltres", ha afegit.

De cara a la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid, Zubizarreta no ha volgut parlar de favorits i no ha descartat Piqué. "Piqué evoluciona bé, però el lloc on té la lesió és poc habitual i dolorós. Esperem que pugui estar recuperat per una final de Copa. Ell vol però el seu físic ens ha de dir que sí. No està descartat", ha analitzat.

"No dubto de Messi ni mig segon"

Un altre dels temes importants sobre la taula és el moment actual de Leo Messi, desconegut en els últims dos partits. "Messi està bé, físicament bé, la relació amb el club és molt bona. Els seus assumptes van raonablement bé. Estem acostumats amb Messi que faci màgia, a resoldre en una acció i se sent responsable. No dubto d'ell ni mig segon", ha analitzat sobre l'estat de forma del crac blaugrana.

Zubizarreta ha defensat la seva feina feta en la direcció esportiva del club i ha negat la fama que l'acusa de treballar poc. "Si hi ha alguna cosa de la qual no se'm podrà acusar quan marxi és de no haver treballat. Aquest equip té un gran present i tindrà un gran futur".

En el seu hermetisme habitual, el director esportiu del Barça no ha volgut donar noms de possibles futurs fitxatges tot i la sanció de la FIFA i no ha volgut confirmar la continuïtat del Tata Martino la pròxima temporada. "Les decisions les consensuem amb ell. Si seguirà? Ell té contracte amb el Barça i el seu desig és ser fidel al seu contracte", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut