Bàsquet

Els Grizzlies derroten els Lakers i fan un pas endavant per classificar-se per als "play-offs" de l'NBA

Els Grizzlies han fet un gran pas endavant en la seva lluita per assegurar-se els "play-offs" amb un triomf davant Los Angeles Lakers per 90 a 102. Marc Gasol (18 punts, 15 rebots, 4 assistències, 3 recuperacions) i Mike Conley (24 punts) han estat els millors de l'equip de Memphis. Ricky Rubio ha donat 11 assistències en la derrota dels Timberwolves davant els Kings de Sacramento (106-103).

Actualitzat

Els Grizzlies han fet un gran pas endavant en la seva lluita per assegurar-se els "play-offs" amb un triomf davant Los Angeles Lakers per 90 a 102. Els locals, que han patit la setena desfeta consecutiva, han resistit fins al tercer quart abans d'encaixar un parcial de 8 a 26. L'equip de Memphis ha superat clarament el seu rival en la lluita pel rebot (32 a 52) liderats pel Marc (18 punts, 15 rebots, 4 assistències, 3 recuperacions), l'únic Gasol que ha saltat aquesta matinada a la pista. El màxim anotador ha estat el seu company Mike Conley amb 24 punts. Els Grizzlies són ara vuitens de l'Oest. Si aquesta propera matinada derroten els novens, els Suns, estaran en la lluita pels anells. En paraules de Marc Gasol després del triomf davant els Lakers, "com diria el Cholo Simeone, partit a partit, final a final".

Els Timberwolves de Minnesota han perdut per 106 a 103 a la pista del Sacramento Kings. Kevin Love ha firmat una estadística excel·lent, amb 43 punts i 11 rebots, ben secundat pel rookie Gorgui Dieng (21 punts, 14 rebots, 4 assistències). Ricky Rubio ha repartit 11 assistències, però s'ha quedat sense anotar després de fallar els seus 4 llançaments de camp. Un parcial de 12 a 2 favorable als Kings a l'inici de l'últim quart ha estat clau en el resultat.

La resta de la jornada

Els Pacers han recuperat el liderat de l'Est després de derrotar el segon millor equip de l'Oest, els Oklahoma City Thunder (102-97), tot i els 38 punts de Kevin Durant, el més ferm candidat a MVP de la Lliga Regular. El màxim anotador de la nit ha estat Stephen Curry, base dels Golden State Warriors, amb 47 punts. El seu conjunt ha caigut en la pròrroga davant els Portland Trail Blazers (119-117).

Un exjugador de l'ACB, Mirza Teletovic, ha anotat 20 punts en el triomf dels seus Brooklyn Nets contra els Orlando Magic (97-88) sortint des de la banqueta. La derrota dels Bulls a la pista dels Knicks de Nova York (100-89) complica als de Chicago el seu objectiu d'assolir el tercer lloc de l'Est. Els el disputen els Toronto Raptors, que han guanyat a la pista dels Detroit Pistons (107-116).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut