Pau Gasol defensat per Tim Duncan, una imatge que no es repetirà aquesta temporada. (Foto: Reuters)
Bàsquet

Pau Gasol no tornarà a jugar aquesta temporada amb els Lakers

Los Angeles Lakers han anunciat que Pau Gasol no tornarà a jugar en el que resta de temporada. La franquícia californiana ha comunicat que Pau Gasol necessita com a mínim dues setmanes més per recuperar-se dels problemes de vertigen que l'afecten. Després d'aquest anunci és possible que el català, que acaba contracte aquest estiu, no torni a vestir mai més la samarreta dels Lakers.

Actualitzat

Los Angeles Lakers han anunciat que Pau Gasol no tornarà a jugar en el que resta de temporada. Després de la derrota d'aquesta matinada davant els Memphis Grizzlies en el seu últim partit d'aquesta Lliga Regular a l'Staples Center, als Lakers els queden dos partits a fora per tancar una temporada per oblidar. Els californians han de viatjar a Salt Lake City per jugar contra els Utah Jazz i a San Antonio per enfrontar-se a l'equip amb més victòries d'aquesta temporada, els Spurs. Gasol, tot i ser baixa, acompanyarà l'equip en aquests desplaçaments.

La franquícia californiana ha comunicat que Pau Gasol necessita com a mínim dues setmanes més per recuperar-se dels problemes de vertigen que l'afecten des de fa uns vint dies. Després d'aquest anunci, és possible que el català no torni a vestir mai més la samarreta dels Lakers. Gasol acaba contracte aquest estiu i per primera vegada en la seva carrera a l'NBA serà agent lliure. El director general de l'equip de Los Angeles, Mitch Kupchak, ha manifestat el seu interès a fitxar de nou el català, però dependrà de les ofertes que rebi. Segurament molt allunyades dels 19,3 milions de dòlars que ha cobrat aquesta temporada (gairebé 14 milions d'euros).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut