Bàsquet

Els Memphis Grizzlies es classifiquen per als "play-offs" de l'NBA i els Heat regalen el primer lloc de l'Est

Els Memphis Grizzlies, liderats per Zach Randolph (32 punts, 9 rebots), han aconseguit l'última plaça en joc a la Conferència Oest per als "play-offs" després de derrotar aquesta matinada l'altre aspirant, els Phoenix Suns (91-97). Els Miami Heat no seran el millor equip de l'Est després de la seva derrota a la pista dels Washington Wizards per 114 a 93. L'entrenador dels Heat ha donat descans a Lebron James i Chris Bosh.

Actualitzat

Els Memphis Grizzlies han aconseguit l'última plaça en joc a la Conferència Oest per als "play-offs" després de derrotar aquesta matinada l'altre aspirant, els Phoenix Suns (91-97). Els Grizzlies, liderats per Zach Randolph (32 punts, 9 rebots), han tancat el primer quart amb un avantatge de 10 punts que els seus rivals han anat retallant fins a capgirar el marcador. A falta de 87 segons els Suns guanyaven d'un punt. Un parcial de 0 a 7 a partir d'aquell moment permetrà a l'equip de Marc Gasol (18 punts, 8 rebots, 3 assistències) lluitar pel campionat. La importància del català en aquest equip es fa evident en el balanç dels Grizzlies a partir del 14 de gener, dia en què va reaparèixer després de la seva lesió de genoll: 32 victòries per 13 derrotes.

En aquesta mateixa conferència, els Warriors s'han assegurat acabar sisens la Lliga regular (evitant Spurs i Thunder en la primera ronda dels play offs) en vèncer per 130 a 120 els Timberwolves de Minnesota. Els de Ricky Rubio (15 punts, 8 assistències) semblaven en condicions de guanyar el partit després de dominar el primer quart per 28 a 42. Kevin Love ha anotat 22 dels seus 40 punts en aquest període (l'aler pívot a més ha capturat 14 rebots i ha donat 9 assistències). L'avantatge dels Timberwolves ha arribat a ser de 19 punts en el segon quart, fins que Stephen Curry (32 punts, 15 assistències, 5 rebots) i Draymond Green (20 punts, 12 rebots, 5 assistències, 4 robatoris, 2 taps) han rescatat l'equip local amb els seus triples.

Los Angeles Lakers han guanyat els Utah Jazz per 104 a 119 amb 41 punts del seu sisè home, Nick Young, tallant una ratxa de 7 derrotes consecutives. Aquest resultat confirma els Jazz com el pitjor equip d'aquesta temporada a la Conferència Oest, afavorint les seves possibilitats d'aconseguir la primera elecció en el sorteig del draft. Els Lakers podrien haver buscat la derrota per millorar les seves probabilitats en aquest mateix sorteig, però els interessos individuals anaven en contra d'aquesta opció. L'entrenador Mike D'Antoni no té clara la seva continuïtat i 12 dels 15 jugadors de l'equip podrien ser agents lliures a final de temporada. I tots s'han de lluir per guanyar-se un nou contracte.

La resta de la Lliga

Els Miami Heat no seran el millor equip de l'Est després de la seva derrota a la pista dels Washington Wizards per 114 a 93. L'entrenador Spoelstra ha preferit donar descans a dos dels membres del "Big Three", Lebron James i Chris Bosh, abans que consolidar la seva posició al capdavant de la seva conferència. Dwayne Wade sí que ha jugat, però perquè necessita minuts per posar-se en forma després d'una lesió. Heat i Wizards es podrien tornar a enfrontar en la primera ronda dels "play-offs".

Els Oklahoma City Thunder han perdut de forma sorprenent davant els Pelicans de Nova Orleans (101-89). Els locals han estat liderats pel màxim anotador d'aquesta matinada a l'NBA, Tyreke Evans (41 punts, 9 rebots, 8 assistències). Aquest resultat fa perillar el segon lloc dels Thunder a la Conferència Oest, amb els Clippers de Los Angeles com a gran perill. El millor equip d'aquesta conferència (i de la Lliga regular), els Spurs de San Antonio, ha perdut a la pista dels Rockets (104-98) en un partit intranscendent per a ells.

En altres partits d'aquesta matinada, els Chicago Bulls han guanyat els Orlando Magic (108-95), els Charlotte Bobcats han superat els Atlanta Hawks (93-95) amb una cistella a l'últim segon de Chris Douglas-Roberts, els Filadèlfia 76ers jan vençut els Boston Celtics (113-108) i elsToronto Raptors s'han imposat als Milwaukee Bucks (110-100). Els de Milwaukee acabaran la Lliga regular com el pitjor equip de la competició.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut