Oliver Kahn somriu en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Futbol

Oliver Kahn avisa Guardiola que una relaxació excessiva a la Bundesliga li pot fer perdre la Champions

L'exinternacional alemany Oliver Kahn ha avisat Josep Guardiola que deixar-se anar a la Bundesliga li pot fer perdre la Lliga de Campions. Aquesta advertència arriba després que el Bayern de Munic hagi encadenat dues derrotes a la lliga alemanya, davant Augsburg i Borussia Dortmund, després d'haver-se proclamat campió.

Actualitzat

L'exinternacional alemany Oliver Kahn ha avisat Josep Guardiola dels problemes que pot portar deixar-se anar a la Bundesliga una vegada ja s'ha guanyat. Aquesta advertència arriba després que el Bayern de Munic hagi encadenat dues derrotes a la lliga alemanya, davant Augsburg i Borussia Dortmund, després d'haver-se proclamat campió. L'antic porter del Bayern ha recordat que "en la temporada 1998-99 havíem guanyat la Lliga en la jornada 31. Tres setmanes més tard vam perdre la final de la Champions contra el Manchester United i també la Copa".

Kahn accepta que Guardiola vulgui reservar alguns dels seus millors jugadors amb les seves rotacions, però troba perillosa una relaxació excessiva. Aquesta reflexió de l'exporter s'inclou dintre d'una anàlisi feta al diari "Bild", que assenyala com a punts febles de l'equip bavarès el sistema de rotacions, els entrenaments massa suaus i la manca de lideratge.

 

Anar al contingut