Eurolliga

El Barça supera el primer partit contra un Galatasaray minvat per la lesió d'Arroyo (88-61)

El Barça ha guanyat el primer partit de la sèrie dels quarts de final contra el Galatasaray per 88-61. Victòria marcada per la lesió de Carlos Arroyo, l'estrella dels turcs, en el segon quart. Nachbar (19 punts) ha estat el màxim anotador del matx.

El Barça ha guanyat el primer partit de la sèrie dels quarts de final de l'Eurolliga contra el Galatasaray per 88-61. Victòria marcada per la lesió de Carlos Arroyo, l'estrella dels turcs, en el segon quart. Nachbar (19 punts) ha estat el màxim anotador del matx.

L'equip d'Istanbul ha clavat un 0-9 de sortida, que ha posat la por al cos dels espectadors del Palau. Arroyo i Aldemir (9 punts i 7 rebots) lideraven els d'Ataman, que dominaven per 14-21 al final del primer quart. Navarro (8 punts en el primer quart, 12 en tot el partit) resistia en el bàndol blaugrana.

El Barça, amb bona aportació de Pullen (11 punts) i Dorsey (8 punts i 11 rebots), ha escurçat la diferència en el marcador en el segon quart. Però el matx s'ha decidit en el minut 19 quan Arroyo (14 punts fins aleshores) s'ha torçat el turmell i ja no ha tornat a la pista. Al descans, 33-35.

Sense el seu far, el Galatasaray s'ha desfet en la segona part (parcials de 26-14 i 29-12). Els de Pascual han collat en defensa i han millorat l'encert en el tir. Actuació brillant de Nachbar i Oleson (11 punts) en els dos últims quarts.