Futbol

El Reial Madrid ja és a València, sense Cristiano Ronaldo, amb ganes d'aixecar el títol

El Reial Madrid ja ha arribat a València, aquest dimarts al vespre. Ho ha fet sense Cristiano Ronaldo, que és baixa per a la final. El tècnic Carlo Ancelotti sí que disposarà de Sergio Ramos. L'italià ja té clar l'onze, però no ha desvetllat quin serà. L'equip blanc arriba amb una certa necessitat, que és la de guanyar el Barça aquesta temporada, ja que ha perdut els dos partits de lliga que ja han disputat.

Actualitzat

El Reial Madrid ja ha arribat a València, aquest dimarts al vespre. Ho ha fet sense Cristiano Ronaldo, que és baixa per a la final. El tècnic Carlo Ancelotti sí que disposarà de Sergio Ramos. L'italià ja té clar l'onze, però no ha revelat quin serà. L'equip blanc arriba amb una certa necessitat, que és la de guanyar el Barça aquesta temporada, ja que ha perdut els dos partits de lliga que ja han disputat.

Uns 600 aficionats han rebut l'equip blanc a l'hotel i, abans, uns 300 els han donat la benvinguda a l'aeroport de Manises, amb crits de "campions, campions". L'hotel està a menys d'un quilòmetre de l'estadi de Mestalla.

Cristiano Ronaldo, baixa per a la final, igualment anirà a València, però ho farà el mateix dimecres, dia de partit.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut