Bàsquet

El Reial Madrid guanya l'Olympiacos (88-71), amb 20 punts decisius de Rudy Fernández

El Reial Madrid ha guanyat amb solvència el seu primer partit als quarts de final de l'Eurolliga, en derrotar l'Olympiacos per 88 a 71. Els blancs no han tingurt un partit còmode perquè no l'han pogut resoldre fins a la segona part. En la primera, els grecs han arribat a igualar a 35, si bé el Madrid ha marxat al descans 7 punts amunt. En el segon període, la feina de Rudy Fernández, que ha acabat amb 20 punts com a màxim anotador del partit, ha estat decisiva, ben secundat per Mirotic, que n'ha fet 15, Sergi Llull i Sergio Rodríguez, que n'han fet 12 cadascun.

Actualitzat

El Reial Madrid ha guanyat amb solvència el seu primer partit als quarts de final de l'Eurolliga, en derrotar l'Olimpiakos per 88 a 71. Els blancs no han tingurt un partit còmode perquè no l'han pogut resoldre fins la segona part.

En la primera els grecs han arribat a igualar a 35, si bé el Madrid ha marxat al descans 7 punts amunt. En el segon període, la feina de Rudy Fernández, que ha acabat amb 20 punts com a màxim anotador del partit, ha estat decisiva, ben secundat per Mirotic, que n'ha fet 15, Sergi Llull i Sergio Rodríguez, que n'han fet 12 cadascun.
 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut