Barça

Pinto i Casillas són els únics finalistes que han jugat tots els minuts de la Copa del Rei fins ara

Els porters han estat intocables al F. C. Barcelona i al Reial Madrid durant aquesta edició de la Copa del Rei. Pinto i Casillas no s'han perdut ni un minut dels 720 que els seusequips respectius han disputat en la competició d'aquesta temporada. Cinc jugadors més han estat presents en tots els partits dels dos finalistes, tot i que no els han jugat complets.

Actualitzat

Els porters han estat intocables al F. C. Barcelona i al Reial Madrid durant aquesta edició de la Copa del Rei. Pinto i Casillas no s'han perdut ni un minut dels 720 que els seus equips respectius han disputat en la competició d'aquesta temporada. Cinc jugadors més han estat presents en tots els partits dels dos finalistes, tot i que no els han jugat complets. Pels blaugranes l'afortunat ha estat el xilè Alexis Sànchez (531 minuts de joc en total sense jugar cap partit d'inici a final), i pels blancs Isco, Illarramendi, Arbeloa i Jessé. Aquests dos últims integrants de la plantilla d'Ancelotti estan lesionats i no podran tancar la seva ratxa a la final.

A la final d'aquest dimecres s'hi enfronten el màxim realitzador i el millor porter. Leo Messi ha marcat 5 gols abans d'arribar a la final (i sense participar en la primera eliminatòria del seu equip contra el Cartagena), mentre que Casillas no n'ha encaixat cap. Altres golejadors destacats, amb 4 dianes, han estat Cesc i Tello (va fer un hat trick davant del Llevant).

Els dos entrenadors han aprofitat aquesta competició per fer rotacions dels seus jugadors més habituals a la Lliga i la Champions, i donar minuts als seus homes menys habituals. Martino ha confiat més en el planter que Ancelotti. El blaugrana li ha donat força minuts a Sergi Roberto (540) fins a les semifinals i Dongou va marcar un gol contra el Cartagena en els 15 minuts que va jugar. Ancelotti no ha donat oportunitats a cap jugador del filial madridista.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut