Dirk de Ridder en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Vela

La Federació Internacional de Vela sanciona Dirk de Ridder amb 5 anys de suspensió a totes les seves competicions

El regatista holandès Dirk de Ridder ha estat sancionat amb cinc anys de suspensió, la sanció més important de la història de la vela. El navegant, de 41 anys, no podrà participar a cap competició nacional o internacional durant aquest període de temps. Entre elles la Volvo Ocean Race d'aquest any, per la qual tindria un contracte de 350.000 euros.

Actualitzat

El regatista holandès Dirk de Ridder ha estat sancionat amb cinc anys de suspensió per afegir pesos no permesos als catamans AC45 de l'equip Oracle a les Sèries Mundials del 2013 prèvies a la Copa Amèrica, la sanció més important de la història de la vela. El navegant, de 41 anys, no podrà participar a cap competició nacional o internacional durant aquest període de temps.

Aquest càstig de la Federació Internacional de Vela impedirà a De Ridder participar a l'edició de la Copa Amèrica del 2017 i a la Volvo Ocean Race, que comença a l'octubre a Alacant. Per participar en aquesta volta al món l'holandès hauria cobrat 350.000 euros. Al regatista encara li queda el recurs d'apel·lar davant el Tribunal d'Arbitratge Esportiu, el TAS.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut