Simeone és vist com "l'entrenador vestit de gàngster". (Foto: EFE)

"The Wall Street Journal" defineix l'Atlètic de Madrid com el "Robin Hood d'Espanya"

"The Wall Street Journal", el principal diari financer dels Estats Units, va publicar aquest dilluns un article sobre l'Atlètic de Madrid. "Els matalassers ("The Mattress") -diu l'article- estan a només un pas de guanyar la Lliga i trencar una dinàmica bipolar que dura més d'una dècada, la de Barça i el Reial Madrid."

Actualitzat

"The Wall Street Journal", el principal diari financer dels Estats Units, va publicar aquest dilluns un article sobre l'Atlètic de Madrid. "Els matalassers ("The Mattress") -diu l'article- durant més de 40 anys han estat al Reial Madrid el que els Mets per als Yankees de Nova York" però ara estan a només un pas de guanyar la Lliga i trencar una dinàmica bipolar que dura més d'una dècada, la de Barça i Reial Madrid. "Aquesta hegemonia s'explica, en part, per la distribució dels drets televisius, ja que els dos principals clubs d'Espanya s'emporten fins al 40% d'aquests beneficis". I és per aquest motiu que l'anomenen "el Robin Hood d'Espanya".

"El club té un entrenador que vesteix com un gàngster", diu de Simeone, "que treballa cada partit com si fos una baralla de bar". El diari recorda que l'Atlètic és l'equip que comet més faltes i el segon que menys rematades a porteria permet. El Pupas ("The jinxed ones"), segueix l'article, "té a l'abast una altra final europea (l'anterior va ser la desfeta contra el Bayern del 1974) després d'eliminar un Barcelona inusualment mortal". Però per aconseguir mantenir-se a l'elit del futbol continental, l'Atlètic hauria de renunciar "al perillós hàbit de perdre el seu millor jugador cada any". La llista és llarga: Fernando Torres, Sergio Agüero, Ramadel Falcao... "I ara, Diego Costa, Arda Turan i Thibaut Courtois ja apunten a la Premier League".

Anar al contingut