Futbol

Els presidents del Barça i del Reial Madrid posen davant la Copa del Rei abans del partit

Els presidents del Barça i el Reial Madrid, Josep Maria Bartomeu i Florentino Pérez, han posat amb el trofeu de la Copa del Rei abans del dinar oficial de la final que aquest dimecres ha ofert la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) en un hotel de la platja de València

Actualitzat

Els presidents del Barça i el Reial Madrid, Josep Maria Bartomeu i Florentino Pérez, han posat amb el trofeu de la Copa del Rei abans del dinar oficial de la final que aquest dimecres ha ofert la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) en un hotel de la platja de València.

Els integrants de la directiva del Reial Madrid han estat els primers a arribar a l'hotel Las Arenas de la platja de la Malva-rosa, cinc minuts abans que els del Barça. En el moment de l'arribada a l'hotel cada president ha posat individualment al costat de la copa i ha entrat a l'hotel; després tots dos han sortit i han posat junts davant els mitjans de comunicació.

Bartomeu i Pérez s'han donat la mà, però han declinat fer declaracions o pronosticar un resultat de la final, encara que Florentino Pérez ha trencat el protocol i s'ha acostat a saludar alguns aficionats del seu equip.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut