Abraham en una roda de premsa d'aquesta temporada.
Futbol

Abraham González es lesiona el turmell i es perdrà el partit de dissabte contra la Reial Societat

Abraham González no s'ha exercitat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià per una lesió a la sindesmosi del turmell esquerre i seguirà al marge almenys una setmana, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava. El futbolista es perdrà com a mínim el partit d'aquest dissabte davant la Reial Societat.

Actualitzat

Abraham González no s'ha exercitat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià per una lesió a la sindesmosi del turmell esquerre i seguirà al marge almenys una setmana, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava. El futbolista es perdrà com a mínim el partit d'aquest dissabte davant la Reial Societat. Els metges del club controlaran la seva evolució dia rere dia. El jugador realitzarà exercicis individualitzats per estar el més aviat possible a disposició de l'entrenador, Javier Aguirre.

D'una altra banda, el central mexicà Héctor Moreno segueix al marge de la resta del grup a causa de la contusió en el coxis que va patir en el derbi contra el Barça. El defensa evoluciona favorablement i la inflamació es redueix, però les seves sensacions no són encara del tot positives. És dubte per dissabte.

El lateral dret Felipe Mattioni, amb una lleu lesió en el soli esquerre, ha realitzat alguns exercicis al mateix ritme que els seus companys. La disponibilitat del brasiler per al següent partit de Lliga no està garantida. Finalment, el central Sidnei ja s'ha recuperat de la seva contusió al genoll esquerre

Córdoba parla del seu futur

Jhon Córdoba ha assegurat aquest dimecres, després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva, que es troba "a gust" a l'equip, encara que també ha apuntat: "El meu futur depèn dels clubs, no de mi i estic a l'espera".

Anar al contingut