Futbol

El Barça i l'Espanyol guanyen els primers partits del MIC en la jornada inaugural a Palamós

La catorzena edició del MIC s'ha inaugurat aquest dimecres. Es tracta del torneig que portarà als camps de la Costa Brava el millor futbol base mundial. La tenista palamosina Helena Jansen i el mític entrenador Bora Milutinovic han encès el peveter en la cerimònia inaugural. Els favorits no han fallat en la primera jornada. El Barça infantil ha superat el Vic Riuprimer per 3 a 0 i el juvenil de l'Espanyol ha vençut el Palamós 2-0. Cada dia, al canal Esport3, en podran veure els millors partits. Fins dimecres, 200 equips dels cinc continents lluitaran per fer-se amb aquest prestigiós torneig.

Actualitzat

La catorzena edició del MIC s'ha inaugurat aquest dimecres. Es tracta del torneig que portarà als camps de la Costa Brava el millor futbol base mundial. La tenista palamosina Helena Jansen i el mític entrenador Bora Milutinovic han encès el peveter en la cerimònia inaugural. Els favorits no han fallat en la primera jornada. El Barça infantil ha superat el Vic Riuprimer per 3 a 0, amb gols de Ricki, Portas i Molinas. Per la seva banda, el juvenil de l'Espanyol ha vençut el Palamós 2-0, amb dianes Defez i Julio Rey.

Cada dia, al canal Esport3, en podran veure els millors partits. Fins dimecres, 200 equips dels cinc continents lluitaran per fer-se amb aquest prestigiós torneig.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut