Barça

El Barça es queda sense els tres grans títols a què aspirava aquesta temporada en vuit dies

El F. C. Barcelona ha dit adéu als tres grans títols a què aspirava la temporada 2013-14 en poc més d'una setmana. El dimecres 9 d'abril l'Atlètic l'eliminava de la Champions. Dissabte 12 es deixava tres punts determinants per a la Lliga a Granada. I finalment aquest dimecres 16 el Barça tanca el cicle perdent en la final de la Copa del Rei contra el Madrid.

Actualitzat

El F. C. Barcelona ha dit adéu als tres grans títols a què aspirava la temporada 2013-14 en poc més d'una setmana. El dimecres 9 d'abril els blaugranes van jugar al Santiago Calderón la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra l'Atlètic de Madrid. A l'anada els dos equips havien empatat a 1. Però els locals van eliminar el Barça amb un gol de Koke en el minut 5. Després que els 4 enfrontaments previs d'aquesta temporada entre els dos equips acabessin en empat, els matalassers van trencar la igualtat en el moment més dolorós. Els de Martino tenen l'opció d'igualar la sèrie en l'última jornada de Lliga, però aquest resultat pot ser del tot intranscendent.

Perquè el dissabte dia 12, encara amb el cap posat en l'adéu a la Champions, l'equip que entrena Gerardo Martino no va poder guanyar el Granada al seu camp de Los Cármenes. Una altra vegada, un gol en el primer tram del partit (Brahimi, minut 15) allunyava el F. C. Barcelona d'un títol. Els blaugranes van assetjar la porteria rival en busca de com a mínim un gol que els deixés amos del seu destí a la Lliga, però no van encertar en cap de les seves oportunitats. El Barça quedava tercer en la classificació de Primera, i el més important, a quatre punts d'un líder que no és altre que el seu botxí de pocs dies abans.

La nit de dimecres 16 el F. C. Barcelona va tancar el seu calvari particular a València, davant l'etern rival, en la final de la Copa. Novament va encaixar un gol poc després de començar el joc (Di Maria, minut 11). Els barcelonistes van tancar una ratxa de 2 partits seguits sense marcar, gens habitual a l'equip, gràcies a un jugador que havia estat dubte fins poc abans del partit, Marc Bartra. Però la velocitat i potència de Gareth Bale deixarà el vigent campió de Lliga amb l'únic consol aquesta temporada de la SuperCopa d'Espanya guanyada a l'agost davant un rival massa vist enguany, l'Atlètic. Un títol que no podrà aspirar a revalidar si els de Simeone guanyen la Lliga.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut