Espanyol

Kiko Casilla no sent cap temptació de marxar de l'Espanyol i espera firmar aviat la seva renovació

El porter de l'Espanyol Kiko Casilla ha afirmat trobar-se molt a gust a l'Espanyol i ha descartat la seva sortida del club aquest estiu, ja sigui per decisió pròpia o per un possible traspàs acordat per la directiva. El jugador espera poder firmar la seva renovació ben aviat, tot i que no està preocupat pel tema.

Actualitzat

Kiko Casilla no està preocupat per la seva renovació, ja que encara no està en la seva última temporada de contracte. El porter ha dit que "mínim estaré aquí un any, i espero que més". Casilla també ha descartat la seva sortida aquest estiu via un traspàs des dels despatxos de l'Espanyol, ja que "si el club em vol renovar és perquè vol que em quedi, no per vendre'm". Tot i no ser un tema que el preocupi, el jugador es troba molt a gust al club i espera poder signar la seva renovació quan acabi la temporada.

Respecte al partit d'aquest dissabte al camp de la Reial Societat, Casilla reconeix que és un camp difícil, però si l'Espanyol surt a jugar amb la mateixa mentalitat que ho va fer davant el Màlaga tenen moltes opcions de puntuar. I de pas, de poder-se treure una espina que té clavada perquè "l'última vegada que vaig jugar a Anoeta, amb el Cadis, em van clavar quatre gols". A l'entrenament d'aquest dijous al matí el central Hèctor Moreno s'ha reincorporat a la feina amb el grup. Encara és d'hora per valorar si arribarà a temps per jugar dissabte perquè ha estat una sessió de baixa intensitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut