Fórmula 1

TV3 i Esport3 faran un ampli seguiment del G. P. de la Xina de Fórmula 1

Després que, a Bahrain, els dos Mercedes de Hamilton i Rosberg lideressin la cursa, cal veure com responen els Red Bull i els Ferrari, que busquen trobar el seu lloc al circuit de Xangai. Un Hamilton sense rival i un Nico Rosberg que, de moment, lidera la classificació de pilots, no els ho posaran gens fàcil.

Actualitzat
Després que, a Bahrain, els dos Mercedes de Hamilton i Rosberg lideressin la cursa, cal veure com responen els Red Bull i els Ferrari, que busquen trobar el seu lloc al circuit de Xangai. Un Hamilton sense rival i un Nico Rosberg que de moment lidera la classificació de pilots no els ho posaran gens fàcil. La temporada passada, la victòria va ser per a Fernando Alonso, a qui van acompanyar en el podi el finlandès Kimi Räikkönen i Lewis Hamilton. La volta ràpida del circuit la manté, des de l'any 2004, Michael Schumacher.

Santi Faro, Francesc Latorre, Laia Ferrer i Francesc Rosés s'encarregaran de tota la informació dels entrenaments i de la cursa del campionat de la Fórmula 1 que es correrà aquest cap de setmana a la Xina.

L'equip del programa es completarà amb l'anàlisi tècnica d'Albert Fàbrega, amb un llarg currículum en el món de la competició automobilística, i amb la col·laboració especial de Dani Juncadella, el pilot provador de Force India, que es prepara per fer el salt definitiu a la Fórmula 1. La realització serà de Marc Serra i la producció, de Lluís Palahí.

Els horaris de les emissions del G. P. de la Xina seran els següents:

DIVENDRES 18

Canal Esport3 a les 3.55, 1a sessió entrenaments lliures
Canal Esport3 a les 7.55, 2a sessió entrenaments lliures

DISSABTE 19

Canal Esport3 a les 4.55, 3a sessió entrenaments lliures
TV3 a les 7.30, sessió de qualificació (redifusió a les 12.30)

DIUMENGE 20

TV3 de 7.30 a 9.00, "La fórmula" amb tota la informació i entrevistes prèvies a la cursa
TV3 a les 9.00, la quarta carrera del mundial en directe (redifusió a les 12.00)

 

Si fins ara es podien veure les curses en directe al web esport3.cat, des d'aquesta temporada s'amplia la cobertura als dispositius mòbils perquè els espectadors de TV3 no es perdin les curses de Fórmula 1 siguin on siguin.

Amb l'aplicació ESPORT3, es poden veure en rigorós directe les transmissions des de qualsevol telèfon intel·ligent i tauleta.

A més, els espectadors poden opinar a través de Twitter amb el #F1TV3. També hi ha un compte a Instagram amb l'usuari @F1TV3. I té llista de reproducció a Youtube amb el nom F1TV3.

La Fórmula 1 continua sent referència de l'oferta esportiva de TV3 i Esport3.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut