Futbol

Neymar i Jordi Alba estaran unes 4 setmanes de baixa després de lesionar-se en la final de Copa

La final de Copa entre el Barça i el Madrid, a més de suposar el segon títol que se li escapava a l'equip blaugrana, també ha significat una recàrrega per a la infermeria. El club ha comunicat que Neymar va patir una contusió que li ha provocat un edema al quart metatarsià del peu esquerre. Es calcula que estarà 4 setmanes de baixa, o sigui que amb prou feines podria jugar l'última jornada de lliga. Jordi Alba, que va ser substituït, té un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cama dreta i estarà de 3 a 4 setmanes de baixa.

Actualitzat

La final de Copa entre el Barça i el Madrid, a més de suposar el segon títol que se li escapava a l'equip blaugrana, també ha significat una recàrrega per a l'infermeria. El club ha comunicat que Neymar va patir una contusió que li ha provocat un edema al quart metatarsià del peu esquerre. Es calcula que estarà 4 setmanes de baixa, o sigui que amb prou feines podria jugar l'última jornada de Lliga.

Jordi Alba, que va ser substituït, té un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cama dreta i estarà de 3 a 4 setmanes de baixa,

Marc Bartra té una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama dreta i segons com evolucioni podria jugar ja aquest diumenge contra l'Athletic Club.

Entrenament a la tarda

L'equip s'ha tornat a entrenar aquest dijous a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on s'hi han acostat alguns aficionats. Pràcticament no han vist els jugadors perquè, com és habitual, entren mig d'incògnit amb els seus cotxes. L'últim a arribar ha estat Neymar. Aquests aficionats sí que han pogut veure Andoni Zubizarreta, a qui han proposat noms per rellevar Gerardo Martino. Alguns apostaven per l'actual entrenador del Borussia Dortmund.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut