Futbol

Barça, Reial Madrid i Inter de Milà, protagonistes de la segona jornada del MIC

Actualitzat

Barça, Reial Madrid i Inter de Milà ha estat protagonistes de la segona jornada del MIC. A l'Estadi Municipal Josep Pla de Palafrugell s'han disputat quatre partits en les categories juvenil i infantil, dins la 14a edició del Torneig Internacional de Futbol Base MIC.

El primer partit ha enfrontat el Vila-real i l'equip amfitrió, el Palafrugell, en categoria juvenil. Els de Castelló s'han endut la victòria per 3 a 0. A les deu s'ha disputat el segon partit que ha tingut com a protagonistes el FC Inter Milan i el Junior FC en categoria infantil. En aquest cas, el guanyador del partit ha estat l'equip italià, que s'ha imposat per 5 a 0.

Per la seva banda, el duel entre el F. C. Barcelona i el Nakhid Internacional (Líban) ha acabat amb empat 1-1. Abans del partit, Marta Alemany, portera de la U. E. Estartit i subcampiona del món amb la selecció espanyola sub-17 de futbol, ha fet la sacada d'honor. L'últim dels partits de la jornada l'han protagonitzat el Real Madrid i el Guadeloupe, en categoria infantil. Els blancs han acabat imposant-se per 2 a 0 a l'equip de les Antilles franceses.

Divendres es viurà un altre dels moments importants de la fase classificatòria a Lloret de Mar, on a partir de les nou del matí es disputaran els vuitens de final de les categories cadet i juvenil.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut