Eurolliga

El Reial Madrid torna a derrotar l'Olympiacos (82-77) i és a només un triomf de la Final Four

El Reial Madrid és a només un triomf de la Final Four de Milà. Els de Laso han tornat a derrotar l'Olympiacos (82-77) i dominen per 2-0 la seva eliminatòria de quarts de final de l'Eurolliga. Bourousis (19 punts i 10 rebots) ha protagonitzat l'actuació individual més destacada.

Primera meitat d'encert ofensiu brutal de tots dos conjunts. Al descans, 53-44. Percentatge increïble en triples dels blancs: 9 de 13. El control del joc sempre ha sigut dels locals, ben liderats per Bourousis, Rudy (15 punts i 6 rebots) i Mirotic (14 punts).

Els grecs no s'han donat per vençuts. Han dominat el rebot (17 en atac) amb un Dunston bregador i, liderats per Spanoulis (18 punts), han arribat amb opcions als minuts finals. Però el Madrid no s'ha posat nerviós i ha fet un pas de gegant per ser a Milà.