Alonso ha fet el millor temps en els primers lliures al circuit de Xangai. (Foto: Reuters)
Fórmula 1

Fernando Alonso és el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de la Xina

Fernando Alonso ha estat el pilot més ràpid a la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de la Xina de Fórmula, davant de Nico Rosberg i Daniel Ricciardo. Lewis Hamilton ha acabat el vuitè i el campió del món, Sebastian Vettel, novè, mentre que Kimi Räikkönen ha quedat l'últim i sense temps per uns problemes al seu Ferrari.

Actualitzat
Aquest cap de setmana es disputa el Gran Premi de la Xina de Fórmula 1 i, aquesta matinada, al circuit de Xangai, s'hi han fet els primers entrenaments lliures, i el millor temps ha estat per a Fernando Alonso. Sembla com si l'equip italià hagi volgut donar la benvinguda a Marco Matiacci, el nou director esportiu després de la dimissió de Stefano Domenicalli, amb un bon crono. Possiblement, fent córrer Alonso amb poca benzina. Si és el cas, es veurà en la segona sessió, que començarà a les 8 del matí i que podran seguir per Esport3.
    
En aquesta primera tanda de lliures, el segon temps ha estat per a Nico Rosberg, i el tercer, per a Daniel Ricciardo. Lewis Hamilton ha estat vuitè, i Sebastien Vettel, novè, mentre que Kimi Räikkönen ha quedat l'últim i sense temps per uns problemes al seu Ferrari.
Anar al contingut