Torras ha anotat el quart gol blaugrana del partit.
Futbol sala

El Barça Alusport tanca la lliga regular amb una victòria davant del Jumilla (5-1)

El Barça Alusport tanca la lliga regular amb victòria davant del Jumilla (5-1) i amb un avantatge de 7 gols sobre el Pozo Múrcia, que encara ha de disputar dos partits. Aicardo, Ortego, Dyego, Torras i Wilde han estat els golejadors del conjunt de Carmona.

El Barça ha sortit revolucionat amb bones ocasions de gol i amb un Wilde que l'ha mastegat en diverses ocasions, però ha topat amb el pal i aturades de mèrit de Yeray. Han passat 10 minuts fins que Aicardo, amb una pilota suau amb el cap per sobre del porter -que s'havia quedat a mitja sortida-, ha obert el marcador. Wilde s'ha anotat la passada del primer gol. Dos minuts després, Adrián Ortego ha marcat el segon aprofitant una jugada a partir d'un rebot del contrari. La primera part dels blaugranes ha estat espectacular, tot i que el marcador no ha reflectit les oportunitats dels homes de Carmona. Dyego, a divuit segons per al descans, ha marcat el tercer gràcies a una altra assistència de Wilde. Els pals i les intervencions de Yeray han contribuït que el resultat fos curt.

La segona part ha començat amb un altre pal, però el ritme del partit ha anat baixant. Els blaugranes han perdut pistonada i el Montesinos ho ha aprofitat per escurçar distàncies. Ique ha superat Fernandao i ha marcat, escorat, pel pal dret de Cristian. Torras, a passada de Saad, però, ha ampliat l'avantatge al minut 36 després d'aprofitar superioritat numèrica. Els murcians, tot i acabar disputant el partit amb porter jugador, no han pogut evitar la victòria que ha completat Wilde amb el cinquè gol. El Barça ara estarà pendent del Pozo Múrcia que encara ha de disputar dos partits i és el principal rival per prendre la segona plaça als blaugranes. El Barça acaba la fase regular amb 68 punts i una diferència a favor de 7 gols respecte als murcians.