Futbol

Partit de límits per assolir objectius entre l'Espanyol i la Reial Societat

Després de dues derrotes (Barcelona i Sevilla) i un empat davant el Rayo Vallecano la setmana passada a Cornellà-el Prat, els homes de Javier Aguirre desitgen també millorar la imatge al tram final del curs. Ningú vol relaxacions i el xoc d'aquest dissabte (20.00) davant la Reial Societat ha de ser tota una declaració d'intencions.

Actualitzat

L'Espanyol intentarà liquidar de forma matemàtica la permanència i mantenir viu l'objectiu dels 50 punts en acabar la temporada, una cosa que el club blanc-i-blau no aconsegueix des de fa nou campanyes. Després de dues derrotes (Barcelona i Sevilla) i un empat davant el Rayo Vallecano la setmana passada a Cornellà-el Prat, els homes de Javier Aguirre desitgen també millorar la imatge al tram final del curs. Ningú vol relaxacions i el xoc d'aquest dissabte (20.00) davant la Reial Societat ha de ser tota una declaració d'intencions.

Aguirre no podrà comptar amb el central mexicà Héctor Moreno, que encara arrossega molèsties al còccix, ni amb el lateral dret brasiler Felipe Mattioni, amb una lesió lleu al soli esquerre, ni tampoc amb el migcampista Abraham González, amb problemes al turmell.

El defensa esquerrà Joan Capdevila tampoc entra en els plans del "Vasco". La gran novetat a la llista és l'extrem romanès Gabriel Torje, absent en les tres últimes jornades, i el central Raúl Rodríguez, que torna després de ser descartat per decisió tècnica.

Els antecedents de l'Espanyol a Anoeta inviten a l'afició perica a ser optimista. En les últimes visites al feu donostiarra, del bloc català ha collit dues victòries, dos empats i únicament una derrota.

La Reial Societat buscarà l'empenta del seu estadi, on ha ofert el millor del seu joc aquesta temporada, per compensar els mals resultats de les sortides i seguir somiant amb Europa. La competició continental no sembla que se'ls hagi d'escapar perquè afronten les últimes cinc jornades de lliga amb 10 punts d'avantatge respecte al València. No obstant això, l'objectiu és el cinquè lloc de la Lliga i per arribar-hi, han de guanyar tot el que els queda i esperar ensopegades del Vila-real i del Sevilla.

La baixa del màxim golejador realista, Antoine Griezmann (16 gols), és important, ja que s'afegeix a les absències del sancionat Iñigo Martínez en defensa i del capità Xabi Prieto per lesió. Retornen a l'equip Ion Ansotegi, en lloc de l'internacional Iñigo Martínez, i possiblement Chory Castro en la posició de Griezmann.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut