Barça

El central del filial Sergi Gómez, convocat per rebre la visita de l'Athletic al Camp Nou

El central del filial Sergi Gómez és la gran novetat de la llista de 18 convocats del Barça per afrontar la visita de l'Athletic Club aquest diumenge al Camp Nou. Marc Bartra, que arrossega molèsties musculars, també ha entrat a la llista, mentre que Carles Puyol s'ha tornat a ressentir dels problemes al genoll dret i s'ha quedat fora de la convocatòria.

Actualitzat

El Barça afronta aquest diumenge el partit contra l'Athletic Club amb un total de 8 absències. Set lesionats i un sancionat, Sergio Busquets, que ha obligat Gerardo Martino a buscar alternatives per confeccionar una llista de convocats. I la novetat més destacable és la presència de Sergi Gómez. El central del filial havia de jugar amb el Barça B aquest dissabte contra el Girona però la crida del primer equip és prioritària.

El central d'Arenys torna d'aquesta manera a una convocatòria amb el primer equip. Marc Bartra, que arrossega molèsties musculars, també ha entrat a la llista. En canvi, Carles Puyol s'ha tornat a ressentir dels problemes al genoll dret i s'ha quedat un cop més fora de la convocatòria.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut