Bàsquet

El Barça viatja a Istanbul sense Navarro amb l'objectiu de certificar el bitllet per a la Final Four per la via ràpida

Només una victòria separa el Barça de la Final Four de l'Eurolliga. I tindrà fins a tres oportunitats per aconseguir-la. La primera, aquest diumenge, a la pista del Galatasaray, a partir de les 7 de la tarda en directe per TV3. Els de Xavi Pascual han viatjat aquest dissabte al matí cap a Istanbul, amb una baixa destacada, la del capità. Joan Carles Navarro, amb una elongació, s'ha quedat a Barcelona.

Actualitzat

Sense el lesionat Joan Carles Navarro, baixa per una elongació al bíceps femoral de la cama dreta, la plantilla del Barça de bàsquet ha viatjat aquest dissabte al matí cap a Istanbul. A la ciutat turca, els blaugrana jugaran el tercer partit del "playoff" de quarts de final de l'Eurolliga contra el Galatasaray, un partit que TV3 oferirà aquest diumenge en directe a partir de les 7 de la tarda. L'eliminatòria contra els turcs és força plàcida, i el 2 a 0 favorable al Barça deixa la Final a Quatre a només un pas i per la via directa.

Carlos Arroyo continua sent dubte

Si al Barça no jugarà Navarro, el Galatasaray segueix amb el dubte de Carlos Arroyo. Lesionat d'un esquinç en el turmell després d'una topada amb Joe Dorsey en el primer partit de la sèrie, el base porto-riqueny es va quedar sense jugar en el segon partit i el seu equip el va trobar a faltar, sobretot, en la faceta ofensiva, ja que només va anotar 63 punts.
  
Segons ha confirmat el seu tècnic, Ergin Ataman, dijous passat va començar a recolzar el peu i la seva evolució marcarà la disponibilitat per al partit. Amb el dubte de Arroyo, Arslan -el base suplent-, Erceg i Aldemir hauran de donar un pas endavant per forçar el quart partit i somiar en un hipotètic cinquè duel que es disputaria al Palau Blaugrana. Els turcs també s'aferren al factor Abdi Ipekçi, una caldera de 15.000 ànimes en la qual, no obstant això, tenen un balanç de set victòries i quatre derrotes en el que va d'Eurolliga

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut