Jürgen Klopp té contracte amb el Dortmund fins al 2017. (Foto: Reuters)
Futbol

Jürgen Klopp, sobre els rumors que el situen al Barça: "Ningú a Dortmund té ni tan sols per què preocupar-se per això"

L'entrenador del Borussia Dortmund, Jürgen Klopp, ha descartat un possible fitxatge pel F. C. Barcelona després que el seu nom ha començat a sonar amb insistència com a possible substitut de Gerado "Tata" Martino a la banqueta blaugrana. "Ningú a Dortmund té ni tan sols per què preocupar-se per això", ha dit Klopp en declaracions citades per la pàgina web del Dortmund.

Actualitzat
L'entrenador del Borussia Dortmund, Jürgen Klopp, ha descartat un possible fitxatge pel F. C. Barcelona després que el seu nom ha començat a sonar amb insistència com a possible substitut de Gerado "Tata" Martino a la banqueta blaugrana. "Ningú a Dortmund té ni tan sols per què preocupar-se per això", ha dit Klopp en declaracions citades per la pàgina web del Dortmund. "Tots estem una mica enamorats d'aquest club i de la forma com es fan les coses aquí", ha afegit l'entrenador.
   
Klopp té contracte amb el Dortmund fins al 2017 i la cúpula del club alemany compta que l'entrenador complirà el contracte. "Va descartar que ens deixi abans de complir el contracte", va dir el director administratiu del Dortmund, Hans-Joachim Watzke, en declaracions al dominical "Welt am Sonntag". Tot i això, Watzke va admetre que part del seu treball és aconseguir que el Dortmund tingui una bona base per seguir treballant en el moment en què Klopp deixi el club.
   
Klopp és al capdavant del Dortmund des de 2008, quan es va fer càrrec d'un equip que normalment no aconseguia més que lluitar per classificar-se per a la Lliga Europa i va acabar convertint-lo en el principal competidor del Bayern. El 2011 i 2012 el Dortmund, amb Klopp a la banqueta, va guanyar la Bundesliga. El 2012 va guanyar a més la Copa d'Alemanya i el 2013 va arribar a la final de la Lliga de Campions.
Anar al contingut