Rugbi

La USAP de Perpinyà perd contra el Toló a l'Olímpic Lluís Companys i es complica la permanència al Top 14 (31-46)

L'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona no ha estat aquest cop talismà per a la USAP de Perpinyà. L'equip perpinyanenc, que lluita per no baixar de categoria per primera vegada en 112 anys d'història, s'ha complicat molt la permanència en perdre contra el Toló per 31-46 en partit corresponent a la 25a jornada del Top 14, la Lliga francesa de rugbi.

Els visitants, vigents campions d'Europa i que lluiten pel títol, no han tingut pietat d'una USAP que només ha resistit durant els primers 35 minuts de partit. La primera meitat ha estat molt ofensiva i plena d'alternatives en el marcador però Armitage, amb un assaig just abans del descans, ha deixat un preocupant resultat de 18-26.

En la represa, el domini del Toló ha estat aclaparador i ha passat per sobre d'una USAP impotent. Un parcial de 3-18 ha estat definitiu per ensorrar les opcions de victòria dels perpinyanencs, que amb aquesta derrota es compliquen i molt el seu futur a la màxima categoria del rugbi francès a falta de l'última jornada.